van der Zande Terrazzo en Mozaiek

 
 
een badkamer met een terrazzo vloer

We beantwoorden liever een vraag teveel, dan een te weinig.

We hebben ons als terrazzo bedrijf toegelegd op traditionele terrazzo vloeren, al dan niet voorzien van mozaïek. Voor particulier en bedrijf maken we terrazzo vloeren in alle mogelijke kleuren, en van iedere gewenste afmeting. Van de basis tot het eindproduct nemen we onze verantwoordelijkheid voor een goede gang van zaken, en hechten aan een constructief contact met de eindgebruiker, zodat we zeker weten dat ons product volledig is afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Het is ook daarom, dat we liefst zo vroeg mogelijk in het proces gekend worden in de ins en outs van een opdracht, zodat we de opdrachtgever, bedrijf, particulier of architect, met raad en daad terzijde kunnen staan. Eenvoudig gesteld: we beantwoorden liever een vraag teveel, dan een te weinig.

Omdat bij terrazzo het eindproduct pas in de laatste fase zichtbaar wordt, is het zaak dat u in zee gaat met een bedrijf dat u garandeert dat er een kwalitatief hoogstaand product wordt geleverd. Om dat op voorhand te weten is voor een consument niet eenvoudig, vandaar dat we aangesloten zijn bij alle op ons gebied bestaande onderscheidende instituten, en we leveren onder de door de consumentenbond opgestelde NOA garantie.

Naast het zakelijke houdt het natuurlijk voor een vakman niet op. In het bestuur van de terrazzo branche, TNA en NOA ,dragen we ons steentje bij aan de belangen van de gehele branche en consument. Hetzelfde doen we als erkend leerbedrijf, door op te leiden tot allround vaklieden in het ambacht.

Wat kost terrazzo?

Vul in een minuut het formulier in en ontvang onze offerte binnen 3 werkdagen thuis! vraag een offerte aan

 
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding