van der Zande Terrazzo en Mozaiek

 
 
een badkamer met een terrazzo vloer

Door gebruik, en het eenvoudige onderhoud met natuurlijke zachte zeep, ook wel groene zeep genoemd, wordt een terrazzo vloer door de jaren heen alleen maar mooier

Wat is terrazzo of granito?

Terrazzo,ook wel abusievelijk granito genoemd, is een eeuwenoude techniek om vloeren een bijzonder fraai uiterlijk te geven. Terrazzo kent maar weinig nadelen, het is waterdicht, naadloos en onverwoestbaar, voorbeelden van vloeren van 200 jaar oud in goede staat zijn er legio.

Die duurzaamheid en het feit dat een terrazzo vloer nooit gaat vervelen, zetten de aanschafprijs in een gunstig daglicht vergeleken met andere vloer bedekkingen.

De combinatiemogelijkheden in kleur zijn enorm en u kunt ook kiezen voor een marmer mozaïek in uw vloer, dat varieert van een eenvoudige bies in twee kleuren, tot hoek of centrumornamenten. Eenmaal geschuurd en gepolijst maakt een dergelijke toevoeging onlosmakelijk deel uit van de terrazzo vloer.

Door gebruik, en het eenvoudige onderhoud met natuurlijke zachte zeep, ook wel groene zeep genoemd, wordt een terrazzo vloer door de jaren heen alleen maar mooier, de vorming van een natuurlijke laag kristallen verdiepen de kleur, en sluiten vlekvorming uit.

Een terrazzo vloer in combinatie met sanitaire plinten tegen de wanden maken het voor iedere natte ruimte de ideale oplossing, terwijl toepassing van vloerverwarming , onder bepaalde voorwaarden, comfortabele en gelijkmatige verwarming oplevert.

Wat kost terrazzo?

Vul in een minuut het formulier in en ontvang onze offerte binnen 3 werkdagen thuis! vraag een offerte aan

 
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding